Poznati cetvrtfinalisti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

TNT Pizzeria Matteo Malinska bila je prvi cetvrtfinalist turnira, branitelj naslova otvara sutrašnji program glavnoga turnira. Šijanska udruga mladih Tatto Studio na pocetku dvoboja iznenadio je rano povevši s dva pogotka prednosti, ali TNT tek je tada eksplodirao. Do odmora su Rijecani zaostatak anulirali, a u nastavku susreta s dodatna cetiri pogotka potvrdili status favorita.

Ekipa MNK Histria Oprtalj suprotstavit ce se branitelju naslova TNT-u u prvom susretu cetvrtinefinala sutrašnjeg programa. Hakleri iz Oprtlja uvjerljivo su u osmini finala svladali Konobu Danijela Betiga 5:3, s time da su u posljednjih pola minute susreta primili dva pogotka.

Caffe bar Piccolo plasirao se u cetvrtinu finala nakon ruleta sedmeraca u kojem je bio uspješniji od poreckog Istradrva. Medulince je s dva pogotka u vodstvo doveo Percan, poravnao je Gržentic, a serija sedmeraca trajala je sve dok vratari nisu preostali. Herak je promašio vrata, a Marko Curic odveo svoju momcad u sutrašnji program.

Jedina preostala ekipa pulskih kvartova, prva momcad Veruda Garti Sails, lako se plasirala u sutrašnje cetvrtfinale gdje ce joj protivnik biti CB Piccolo. Verudeži su prvi dio susreta okoncali s minimalnom prednošcu, na 2:0 povisio je Pauletic, a nakon smanjenja vodstva Glamocanin i Kalcic dovršili su posao za Verudeže.

Drugi nositelj turnira i dvostruki osvajac, Pizzeria Jupiter, pogotkom Sandija Gušica u nastavku susreta minimalnom pobjedom nad GEO-m plasirala se ocekivano u cetvrtfinale. Iako se cijela utakmica prakticki igrala pred šestercem GEO-a, Jupiter nikako nije pronalazio nacin kako otkljucati bravu protivnika sve dok Gušic s poludistance nije pronašao nebranjeni kut.

Prošlogodišnji državni prvak MNK Potpican Autodijelovi Tokic pokazao je konacno snagu na ovogodišnjoj Ulici. U derbiju osmine finala protiv vrsarske Bubamare mocno je djelovala igra Potpicanaca, koji su cijeli susret diktirali ritam i opsjedali vrata raspoloženog Starcica, a Fejzic, Lalic i Malkic uspjeli su ih i otkljucati, pa ce Potpicanci u cetvrtfinalu igrati protiv Pizzerije Jupiter, dakle, još jedna poslastica.

Veterane Uljanik Orfeja, koji su u šesnaestini finala iznenadili izbacivši AS Viškovic, zaustavili su raspoloženi prošlogodišnji finalisti MNK Jaši. Zgodicima Botica i Vodopije Jaši je uspio primiriti iskusne brodograditelje, koji trkacki nisu uspjeli pratiti ritam, prošle godine, drugoplasirane ekipe.

Nakon što su izbacili drugog nositelja Indio Signal sistem, fažanska ekipa Visitors Pansion sport u osmini finala izbacila je nakon sedmeraca i ekipu Axe-a. Mreže su mirovale tijekom susreta, a svi pucaci Visitorsa bili su precizni sa sedam metara, a vratar je obranio udarac Raic Sudara, pa su Fažanci ponovili prošlogodišnji uspjeh i plasirali se u cetvrtfinale.

REZULTATI
- MNK Histria Oprtalj - Konoba Danijela Betiga 5:3; TNT Pizzeria Matteo Malinska - ŠUM Tatoo Studio 6:2; Pizzeria Jupiter - GEO 1:0; Veruda Garti Sails - Magulica 4:1; CB Piccolo - Istradrvo 8:7-7m (2:2); Bubamara Vrsar – MNK Potpican Autodijelovi Tokic 0:3; Uljanik Orfej - MNK Jaši 0:2; Axe - Visitors 1:3-7m (0:0)


Podijeli: Facebook Twiter