Poznat program dvije glavne pozornice Sea Star Festivala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon tri vala objavljenih izvođača poznat je program dvije najveće pozornice Sea Star Festivala – Addiko Tesla Stagea i Nautilus Arene powered by Radio 101. Festival će se na umaškom stadionu Stella Maris održati 26. i 27. svibnja.

Ogroman klub na otvorenom

Addiko Tesla Stage, glavna pozornica festivala prvog će dana ugostiti ogromna svjetska i regionalna glazbena imena. Popis predvode elektro-punk ratnici The Prodigy uz koje stoje najveći bend ovih prostora Dubioza Kolektiv, britanski dubstep heroji Modestep te domaćini Urban & 4 i Fakofbolan.

Nautilus Arena powered by Radio 101, druga po veličini pozornica, smještena unutar ATP stadiona bit će poprište tvrde mješavine hip hopa i elektronike. Bad Copy iz Srbije, Matter iz Slovenije te hrvatski Kiša metaka, High5 & Kuku$ te Krankšvester donose tešku uličnu poetiku, a izuzetno ugledni trojac Marina Karamarko, Aney F i Umek napravit će od stadiona ogroman klub na otvorenom.

U subotu se u Stella Maris vraća Fatboy Slim, točno sedam godina nakon prvog hrvatskog nastupa, a na Addiko Tesla Stageu pridružuju mu se Paul Kalkbrenner s ekskluzivnim "Back To The Future" setom, talijanski house mag Spiller, techno ikona Petar Dundov i synth pop dvojac Nipplepeople.

Šest festivalskih scena

Nautilus Arena powered by Radio 101 donijet će potpuno drugačiji zvuk u kojem će glavne uloge igrati Pendulumov DJ set, hip hop Elementala i Sassje, alt rock PipsChips&Videoclipsa, Jonathana i beogradskih Artan Lili te punk folk zagrebačkih Brkova.

Dvije od ukupno šest festivalskih scena dobile su glavne aktere, dok će artisti koji nastupaju na ostale četiri – Exotic Laguni, Zion Beatsu, Silent Octopusu i Cinema Stageu – biti objavljeni u sljedećih desetak dana, kao i program nultog dana u četvrtak 25. svibnja i "dana poslije" a to je nedjelja.

Objava programa glavnih pozornica po danima olakšat će odabir onom djelu publike koja se odluči doći u Umag na jedan dan. Za njih je u ponudi ograničena količina jednodnevnih karata po promo cijeni od 199 kn, uz 50 posto popusta. Oni koji se odluče na puni boravak na Sea Staru mogu birati između festivalske ulaznice čiji je limitirani kontigent u prodaji po 299 kn, uz 30 posto popusta u odnosu na finalnu cijenu, te VIP Gold po 749 kn. Sve vrste ulaznica mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa. Više informacija o ulaznicama, smještaju i prijevozu pronaći se može na www.seastarfestival.com. (Priredio M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter