Pozlilo joj pa udarila u dva auta


Dvadesetosmogodišnjakinji iz Pule je pozlilo u vožnji te je, vozeći u suprotnom smjeru, udarila u dva vozila u Mletačkoj ulici u Puli u četvrtak oko 7.45 sati. Hitna pomoć je djevojku odvela na pregled u pulsku Opću bolnicu, a policija utvrđuje okolnosti nesreće te eventualnu odgovornost vozačice.

Djevojka je vozila gotovo sto metara u suprotnom smjeru u vrijeme kad je promet bio vrlo gust pa je sreća da nije došlo do teže nesreće.

Pozlilo joj je u trenutku kada je, upravljajući opel vectrom pulskih oznaka, izlazeći s parkirališta u Flanatičkoj skrenula ulijevo tj. u suprotan smjer u Mletačku ulicu. Pritom je udarila u fiat uno pulskih oznaka kojim je upravljala 42-godišnjakinja iz Pule i produžila dalje u suprotnom smjeru. Dolaskom do cvjećarnice na uglu Mletačke i Krmpotićeve ulice udarila je u prometni znak i u zaustavljeno vozilo VW u kojem se nalazila 48-godišnjakinja iz Šišana.

Prema našim neslužbenim, ali pouzdanim informacijama vectra je osim semafora, znakova i dva automobila "očešala" i jednu pješakinju, koja srećom nije ozlijeđena, baš kao ni ostali sudionici bizarne nesreće.

Policija je obavila očevid i uklonila vozila, a djelatnici Pula parkinga su promptno zamijenili prometni znak.

U cvjećarni su nam kazali da su dolaskom na posao vidjeli razbijeni automobil, srušeni znak i hitnu pomoć koja je ukrcavala žensku osobu i odvela do bolnice.  (M. SARDELIN, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter