Poziv modnim dizajnerima za modnu reviju SPOSAnews16

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Glavni događaj Istarskog festivala vjenčanja velika je modna revija koja svake godine okuplja brojnu publiku. Ovogodišnja modna revija SPOSAnews16 održat će se kao izdvojeni događaj u Zračnoj luci Pula, u subotu, 23. siječnja 2016., u 20 sati, a ujedno će biti i najava Festivala vjenčanja, najavljuju iz Tijara model managementa. Tim povodom pozivaju sve zainteresirane modne dizajnere za reviju da se do 31. prosinca 2015. godine prijave na natječaj za sudjelovanje na modnoj reviji SPOSAnews16.

Prema propozicijama, svaki dizajner na modnoj se reviji predstavlja jednim modelom na temu vjenčanja, odnosno svojim viđenjem vjenčane haljine koja nije nužno klasična vjenčanica. Svi zainteresirani modni dizajneri upitom na mail [email protected] dobit će prijavnicu i SPOSAnews dopis.

O izboru sudionika modne revije odlučivat će: Marijana Dabo Percan, vlasnica Tijara model managementa i direktorica SPOSAnewsa, Valentina Žužić, visažistica i modna stilistica, službena visažistica hrvatskih tjedana mode, Biljana Pliško, odjevna tehničarka i vlasnica Salona vjenčanica Biba, koji je ujedno pokrovitelj SPOSAnewsa. Popis dizajnera odabranih za sudjelovanje na reviji bit će objavljen u medijima po donošenju odluke, i to u roku od tjedan dana od završetka natječaja.

SPOSAnews - Istarski festival vjenčanja danas je poznat događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima te ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. SPOSAnews16 održat će se 30. i 31. siječnja 2016. godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter