Požar u poreckom autoremontu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U vešeraju poduzeca Riviera u Porecu u utorak oko 20 sati buknuo je požar vecih razmjera. U požaru je izgorjela tkanina koja se u velikim kolicinama nalazila u skladištu. Porecki vatrogasci su brzom intervencijom u vrlo kratkom vremenu stavili požar pod kontrolu.

Na mjesto dogadaja je pored dva vozila vatrogasaca upucena i policija koja je nadzirala podrucje. Dobar dio nagorijelih kolica s tkaninom i onih koje vatra nije stigla zahvatiti izbacen je ispred skladišta. Rivijerin novi pogon je smješten u sklopu autosalona, servisa i stanice za tehnicki pregled, poznatijeg kao "porecki autoremont". Srecom, vatra se nije proširila niti na jedan od tih servisa, i to zahvaljujuci poreckim vatrogascima.

Na licu mjesta doznajemo da je vešeraj zatvoren u 14 sati, a da je zadužena osoba bila ispred skladišta u 18.30 sati i nije primijetila ništa. Na pitanje postoji li sumnja na podmetanje požara, kazali su da je ta mogucnost gotovo iskljucena. No, prema prvim informacijama, policija ce na mjesto dogadaja uputiti i istražitelja radi ocevida.


Podijeli: Facebook Twiter