Požar tri mobilne kućice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna mobilna kućica i četiri kamp prikolice, sve u vlasništvu slovenskih državljana, izgorjelo je u požaru, za kojeg je utvrđeno da je uzrokovan otvorenim plamenom nepoznatog porijekla. Požar je u nedjelju u 4.55 sati buknuo na terasi mobilne kućice na privatnoj parceli u blizini kampa Stupice u Premanturi.

Požar se s mobilne kućice proširio na četiri kamp kućice u neposrednoj blizini. Centar 112 je zaprimio dojavu i na mjesto događaja su upućeni vatrogasci pulske Javne postrojbe i policija te protupožarni inspektor PU istarske, radi očevida. U požaru nema ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta će prema svemu sudeći biti veća, no visinu štete treba tek procijeniti po okončanju očevida.

Policija utvrđuje detalje događaja te vlasnike četiri kamp prikolice koje su stradale nakon širenja vatre sa mobilne kućice, doznajemo od Nataše Rogić Jukopila iz istarske Policije. Prema neslužbenim informacijama u subotu navečer su u mobilnoj kućici boravili slovenski državljani, no nije poznato jesu li možda nesmotrenošću prouzrokovali požar. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter