Požar kamiona na Ipsilonu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Istarskom ipsilonu je danas oko 14 sati izbio požar na kamionu. Požar se dogodio na dijelu kod odmorišta Bale u smjeru Kanfanara. Pulski vatrogasci su odmah po dojavi otišli na teren gasiti požar, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Prema informacijama iz Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave istarske u popodnevnim satima je dovršena prva faza očevida, a druga će biti u četvrtak ujutro kada će doći vještaci iz Centra za forenzična vještačenja i istraživanja Ivan Vučetić iz Zagreba. Vještaci su pozvani najvjerojatnije radi velike materijalne štete. Do dovršetka drugog dijela očevida, policija će osiguravati kamion tijekom noći sa srijede na četvrtak.

Promet je zbog požara bio obustavljen od 14.30 do 14.45 sati, nakon čega se odvijao jednim kolničkim trakom. Iz Bina Istre doznajemo da su na mjesto događaja upućeni pulski vatrogasci i cestarske ekipe Bina Istre, a istovremeno su zatvoreni svi ulazi na Istarski ipsilon u smjeru sjevera kako drugi vozači ne bi naišli na vozilo u plamenu. Više informacija o uzroku požara bit će poznato u četvrtak nakon okončanja drugog dijela očevida. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter