Povučena tužba protiv Cube Goodinga Jr.

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Konobarica u baru koja je tužila američkog glumca Cubu Googinga Juniora zbog udaraca i ozljeda povukla je tužbu i protiv glumca se neće pokrenuti sudski postupak, izvijestile su u petak vlasti New Orleansa u Sjedinjenim Državama.

"Nakon povlačenja tužbe i analize dokaza, tužiteljstvo je odlučilo da neće pokrenuti sudbeni postupak", rekao je za agenciju France Presse Ryan Berni, glasnogovornik gradske vlasti u New Orleansu.

Događaj se zbio u Francuskoj četvrti New Orleansa u noći na utorak. Konobarica je rekla policiji da je glumac došao u bar na Bourbon Streetu, u kojemu ona radi, s prijateljima, oko tri sata ujutro.

Gosti su prepoznali glumca - koji trenutačno snima film u tome gradu - i htjeli se s njime fotografirati. "Konobarica je rekla da je to razljutilo Goodinga", navodi policija u priopćenju.

Konobarica se, kako je sama rekla, približila glumcu zamolivši ga da se smiri, na što ju je on gurnuo. Njezin je kolega pozvao policiju, a ona je zamolila glumca da napusti bar. "Gooding ju je ponovo gurnuo i izašao iz bara", po priopćenju. (Hina/AFP)


Podijeli: Facebook Twiter