Povratnicki izlazak Demi i Ashtona

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Brojne holivudske zvijezde, medu ostalima mlada glumacka nada Emmy Rossum, glumac Adrian Grenier, pjevac Akon i drugi nazocili su dogadanju poznatom pod imenom Gentlemen’s Ball u New Yorku. Rijec je o tradicionalnoj svecanosti ciji je cilj prikupljanje novcanih sredstava za Gentlemen’s Fund, humanitarnu organizaciju ciji je osnivac poznati casopis GQ.

Medu uzvanicima na glamuroznoj veceri bio je i odlicno raspoloženi glumac Mark Wahlberg koji je pripadnicima sedme sile otkrio da ce njegova supruga Rhea Durham i on uskoro cetvrti put postati roditelji. Iako su balu nazocile mnoge poznate osobe, najvece zvijezde gala veceri bili su supružnici Demi Moore i Ashton Kutcher.

Slavni par, koji je duže vrijeme izbivao s crvenog tepiha, u povratnickom je izlasku u javnosti zablistao u pažljivo iskombiniranim odjevnim kombinacijama koje su modni kriticari nagradili samim pohvalama. Ashton i Demi u New Yorku su, medu ostalim, stigli i zbog tradicionalnog brodvejskog programa "24 Hour Plays" u kojem ce oboje sudjelovati.


Podijeli: Facebook Twiter