Povratna karta do Londona za 89 eura

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najave iz Croatia Airlinesa sigurno ce razveseliti one koji su u iducoj godini htjeli otputovati u neku od europskih destinacija. Uspiju li osim jeftinog leta pronaci i povoljan smještaj, boravak postaje dostupan i onima tanjeg novcanika. Naime, ovog mjeseca domaca zrakoplovna kompanija putnicima nudi promotivne cijene karata za domace letove prema inozemstvu.

Tako ce predstojeceg vikenda, od 10. do 12. prosinca, zainteresirani moci kupiti povratne zrakoplovne karte za letove u europske destinacije po cijeni od 89 eura, i to iz Pule, Zagreba, Splita, Dubrovnika i Zadra prema Amsterdamu, Becu, Bruxellesu, Frankfurtu, Kopenhagenu, Londonu, Münchenu, Parizu, Podgorici, Prištini, Rimu, Sarajevu, Skopju i Zürichu. Karte ce biti dostupne i za letove iz tih gradova prema Hrvatskoj.

Rezervacija i kupnja karata može se obaviti na internetskim stranicama Croatia Airlinesa, a putnici se pritom mogu koristiti uslugom web check-ina, koja im, osim registracije za let u vlastitom domu, omogucuje i ispisivanje ukrcajne propusnice (boarding pass) te odabir sjedala u zrakoplovu. Osim toga, cijena od 89 eura ukljucuje i 20 kilograma prtljage, hranu i pice u zrakoplovu, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.

Iz Ureda za odnose s javnošcu pojašnjavaju da povratne zrakoplovne karte po promotivnoj cijeni vrijede za putovanja od 10. sijecnja do 10. travnja 2011. godine, napominjuci da cijena od 89 eura vrijedi samo za karte kupljene putem internetskih stranica tvrtke, a ukljucuje i pristojbe zracnih luka te naknadu za izdavanje karte (TSC). Dodaju da se u sve gradove u ponudi direktno može putovati iz Pule.


Podijeli: Facebook Twiter