Povratak ženstvenosti i glamura

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Modne trendove koje su postavile luksuzne modne kuce ove ce jeseni oduševiti sve one koje njeguju ženstven i prirodan izgled.

Ponovo su in suknje punoga kruga srednje dužine koje nas u kombinaciji s visokim potpeticama i naglašenim strukom vracaju u šezdesete. Povratak blejzera u ženski ormar oduševit ce sklonije modnom minimalizmu i sofisticiranom izgledu.



Od boja, osim naravno crne, najzastupljenija je smeda u svim nijansama od bež, boje karamela, do zemljanih tonova, nježno ružicasta, ali u trendu su i narancasta, svijetloplava, žuta i crvena koja se najviše koristi za detalje. Dizajneri kao da su ovu jesen odlucili odjenuti u proljetne boje!



Povratak glamura iz ranih šezdesetih, pa cak i pedesetih, ocituje se u detaljima kao što su torbice i remeni od krokodilske kože, ali i glamuroznih kreacija od pravog krzna. Osim na kapute i jakne, krzno se kao detalj nalazi i na cizmama, torbama, obrubima hlaca, jakni...

Nakit je takoder veseo i krupan, a make up je ili fatalan ili nevin, ali u oba slucaja zadaca mu je naglasiti ženstvenost.



Narocito su u modi printevi i to narocito na carapama koje su ove jeseni pravi modni hit. Nose se tako da se moraju vidjeti: preko najlonki i uz visoke potpetice. U ormare se vratila pletenina, pa dugo zaboravljeni ponco koji možda još uvijek cuvate u ormaru, ove ce godine biti pravi modni hit.

Dakle, par otkacenih toplih dokoljenki, blejzer, komadic krzna i pletenine bit ce must have detalji ove jeseni.


Podijeli: Facebook Twiter