Povratak u bajkovitu prošlost

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Out of place and time" nova je modna kampanja za kolekciju "Amor" vodnjanske dizajnerice Antonele Gregorović. Kolekcija je predstavljena početkom listopada u Rijeci na reviji Extravagant gala by Eternity.

Bajkovitom kampanjom Antonela je odvela posjetitelje u neka davna vremena. Savršena kulisa za predstavljanje "Amor" kolekcije bio je dvorac Isabella iz 19. stoljeća na otoku Sv. Nikola kraj Poreča, kao i Villa Polesini.

- Kampanjom za kolekciju "Amor" htjela sam se vratiti u neka davna vremena velikih ljubavi, pa su i odabrane lokacije koje nas svojom bajkovitošću vraćaju u prošlost. Duge, voluminozne haljine detaljima inspirirane prošlošću u verziji modernog doba savršeno su se uklopile u vrt i stepenište dvorca. Kolekcijom se isprepliće ljubav simbolizirana crvenom i bordo bojom te oblicima srca koji se pojavljuju na printevima materijala. Siluete su ženstvene s naglaskom na upadljive, bogate i dojmljive volane. Crvena boja komplementira statement komadima kolekcije koji su moćni i uzbudljivi, te ostavljaju snažan vizualni utisak, kazala je Antonela Gregorović.

Fotografije potpisuje Ana Lorencin Buljan, model je Sara Dilber (Tijara model management), make up potpisuje Andrea Prodan, a frizure Tedi Krakar. (V. BEGIĆ, fotografije Ana LORENCIN BULJAN)


Podijeli: Facebook Twiter