Povratak soul dive Joss Stone

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Singlom "Free Me" britanska 22-godišnja soul pjevacica Joss Stone najavila je novi album nazvan ''Colour Me Free'', na kojem predstavlja ukupno 12 pjesama. Sve je snimano u koncertnoj dvorani Mama Stone's u Wellingtonu, koja je u vlasništvu njezine majke, a na ovom albumu produkcije se uhvatila i sama Stone, uz strucnu pomoc Jonathana Shortena i Connera Reevesa s kojima je radila i na platinastom albumu "Mind, Body & Soul".

- Album je vrlo sirov, nastao je kroz jam session mene i grupe glazbenika i autora. Bez diktiranja i pritisaka. Bio je to prirodni proces u kojem je svakom od glazbenika dana sloboda da stvori vlastiti zvuk. To je iskren i tocan prikaz mene kao umjetnika i osobe kakva sam sada. Zaista sam ponosna na album i uzbudena što ce ga ljudi imati priliku cuti, rekla je glazbenica.

Kao i na prijašnjim izdanjima, i na ovome Stone predstavlja prepoznatljivu mješavinu popa, soula, R&B-ja, funka, hip hopa i gospela u neodoljivom retro štihu. Na albumu je i niz gostiju - Jeff Beck i Sheila E. gostuju na ''Parallel Lines'', Raphael Saadiqu na ''Big Ole Game'', reper Nas u ''Govermentalist'', te saksofonist David Sanborn u ''I Believe In To My Soul''. Iako je vrlo mlada, njeni su albumi dosad prodani u više od osam milijuna primjeraka diljem svijeta.


Podijeli: Facebook Twiter