Povratak pokrivala za glavu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Beretke, vunene kapice i šeširi svih oblika i velicina ove su se sezone na velika vrata vratili u modu i savršen su modni dodatak koji ce podici svaku odjevnu kombinaciju.

Kakvi ce se šeširi nositi ove jeseni i zime što samo nije stigla, dizajnerske kuce pokazale su još pocetkom godine, a mi vas podsjecamo cime možete obogatiti garderobu. Brojne modne kuce kao i mnogo puta do sada inspiraciju su pronašle u prošlosti.



Tako se Gucci vratio u sedamdeste i na pistu vratio dašak glamura, Marca Jacobsa za njegovu kolekciju za Louis Vuitton inspirirale su cetrdesete, dok se modna kuca Burberry Prorsum vratila u šezdesete.

I dok svi navedeni predlažu iznimno nosive modele, kreacije Johna Rochasa nosit ce se samo u iznimnim prigodama. Modna kuca Lanvin predlaže šešire širokog oboda koji pada preko ociju, a uvijek teatralni John Galliano svoja pokrivala za glavu ukrasio je svime što mu je došlo pod ruku.

Najnosiviji modeli su oni modne kuce Missoni cije pletene kapice osim što griju izgledaju jako lijepo, nosive su u svim prigodama i u svako doba dana.


Podijeli: Facebook Twiter