Povratak na pobjedničke staze

ASISTIRAO ZA GOL ODLUKE - Kristian Batelić i Josip Serdarušić (M. GAVRAN)
ASISTIRAO ZA GOL ODLUKE - Kristian Batelić i Josip Serdarušić (M. GAVRAN)

Novigrad – Gorica 1:0 (0:0). Nakon minijature i ubačaja Batelića, Bjelanović propušta loptu do Askerova koji u trku, s 12 metara neobranjivo pogađa mrežu Goričana za šestu pobjedu sezone

Gradski stadion Laco. Gledatelja: 250. Sudac: Mario Cindrić - 7,5. Pomoćnici: Jović i A. Marić (svi Zagreb). Strijelac: 1:0 Askerov (59').

NOVIGRAD: Boglić 7,5, Grujević 7,5, Valenta 7,5, L. Čakarun 7,5, Vrdoljak 7,5, Batelić 7,5 (od 81. Belaković -), Muminović 7, M. Čakarun 7,5 (od 86. Mileusnić -), Bjelanović 7,5, Žabec 7, Askerov 7,5 (od 60. Glavaš 7,5). 

GORICA: Kahlina 7,5, Jančetić 7, Smoljo 6,5, Franić 6, Muhar 6,5 (od 61. Španja 6), Žutić 6, Tatar 6,5, Serdarušić 7 (od 74. Prskalo -), Pejić 6, Sumić 6 (od 64. Maloku 6), Marina 7. 

Svoju šestu pobjedu izborili su novigradski nogometaši u veoma teškim okolnostima. Vrlo težak teren namočen kišom iz proteklih dana, koji je prisjetimo se u većem dijelu "plivao" u vodi, i jučer je otežavao zadaću akterima ove utakmice. Tako su Novigrađani "usporili" momčad Gorice koja ne skriva svoje prvoligaške ambicije. Motiv više za "crvene" bila je i činjenica da su na suparničkoj strani donedavni trener novigradske momčadi Milinović i suigrač Benjamin Tatar. Kraj su novigradski igrači dočekali u pobjedničkom raspoloženju. Uistinu su "izginuli" za bodovni ulog i zajedno sa svojim najvjernijim navijačima proslavili novi uspjeh. Istina, upisan je s tih minimalnih 1:0, ali prema onome što su pokazali zaslužili su i uvjerljiviji trijumf. Manje je to u ovom trenutku bitno koliko da je trobodom uvećan bodovni konto i načinjen pomak na prvenstvenoj ljestvici. (M. GAVRAN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter