Povratak Leta 3 u rock prošlost

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Serijom koncerata koji krecu 30. listopada u nesvakidašnjem ambijentu, u njihovoj prostoriji za vježbanje u bivšoj rijeckoj Tvornici papira, grupa Let 3 najavit ce reizdanja svoja prva dva albuma – "Two dogs fuckin'" i "El Desperado".

Zasad su predvidena tri koncerta (30. i 31. listopada te 2. studenog) za svega tristotinjak sretnika. Naime, koncertna prostorija Leta 3 ne prima više od stotinjak posjetitelja koji ce se tako u jednoj jedinstvenoj, intimnoj atmosferi susresti s novim, iskonskim rock izdanjem rijeckoga benda.

– Koncerti se još uvijek pripremaju, no mogu najaviti da ce G.I.S. postaviti vrhunski razglas i rasvjetu. Naša prostorija za vježbanje bit ce posebno uredena i u takvoj produkciji koncerti nikad nece biti videni izvan Rijeke, najavljuje Damir Martinovic Mrle.



– Projekt je najljepše iskustvo moje karijeri. Puno truda i entuzijazma ulažemo, ipak se koncerti održavaju u gradu iz kojeg je ponikao bend i svi naši albumi. Rijecanima i svim gostima iz drugih gradova priredit cemo nezaboravno iskustvo, dodaje Martinovic.

Tijekom tri koncerta u prostoriji za vježbanje u Harteri Let 3 ce svirati iskljucivo pjesme s albuma "Two dogs fuckin'" i "El Desperado", što je bila karakteristika i njihovog nedavnog koncerta u zagrebackoj Tvornici.

Brutalnim koncertom u kojem je scenska šokantnost zamijenjena vrhunskom svirkom koja je nosila sve pred sobom, Let 3 je osvojio Zagreb. No, Mrle u zagrebackom koncertu ipak vidi samo uvertiru u rijecku koncertnu trilogiju, kao povratak u rijecku rock prošlost.


Podijeli: Facebook Twiter