Povadila sve zube decku koji ju je ostavio

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Osveta jedne poljske zubarice bila je slatka i imala okus novokaina, piše u ponedjeljak britanski Daily News na svojoj internetskoj stranici.

Stomatologinju Annu Mackowiak ostavio je decko, a ona mu je iz osvete povadila sve zube pa je nesretnika onda napustila njegova nova djevojka.

Maskowiak bi mogla dobiti tri godine zatvora jer je na molbu Mareka Olszewkoga, samo koji dan nakon prekida veze, pristala lijeciti njegov bolan zub, a onda mu ispraznila celjust.

- Pokušala sam ostati profesionalna i ne umiješati emocije, ali, kad sam ga vidjela kako leži, pomislila sam: 'Gad jedan', rekla je 34-godišnja stomatologinja.

Maskowiak je 45-godišnjem Olszewskom dala veliku dozu anestetika i hladnokrvno mu jedan po jedan povadila sve zube. Zatim mu je celjust povila zavojima da ne bi otvarao usta i mirno otišla.

- Znao sam da nešto ne štima jer, kad sam se probudio, nisam osjecao zube, a celjust mi je bila bandažirana, rekao je Olszewski za britanski list. No, nije shvatio što je dok se nije vratio u svoj stan u Wroclawu.

- Kad sam stigao kuci i pogledao se u zrcalo, nisam mogao vjerovati. Gadura mi je ispraznila usta, rekao je.

Olszewski ce dobiti implantate, ali njegova nova djevojka nije mogla podnijeti da joj decko nema zube pa ga je ostavila.


Podijeli: Facebook Twiter