POU aparati – novo iskustvo ispijanja vode

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Čista voda u Vašem domu ili uredu  u svakom trenutku dostupna u neograničenoj količini.

Point of use (POU) aparati za vodu izravno se povezuju na vodovodnu mrežu te su posebno  dizajnirani kako bi uz naprednu tehnologiju filtriranja putem filtera s aktivnim ugljenom, zadovoljili potrebe za čistom i zdravom hladnom, toplom ili vodom sobne temperature te po želji i gaziranom vodom.

POU aparati za vodu posljednja su generacija uređaja za filtriranje i točenje vode koja je prisutna na hrvatskom tržištu. Radi se o ekonomičnim i ekološki prihvatljivim uređajima, koji predstavljaju spoj visoke tehnologije filtriranja vode, funkcionalnosti i dizajna.

Tehnologija filtriranja

POU aparati koriste tehnologiju filtriranja vode putem filtera sa aktivnim ugljenom, koja je trenutno jedna od najučinkovitijih metoda pročišćavanja vode.

Ugrađeni filteri su izrađeni od ugljika ili kombinacije ugljika s drugim elementima. Moderna tehnologija filtriranja omogućuje filterima za vodu uklanjanje sve većeg broja zagađivača kroz kemijski proces adsorpcije. U procesu adsorpcije, prekida se veza zagađivača s molekulama vode te oni prianjaju na filter. Voda prolazi kroz filter malom brzinom, kako bi se osiguralo dovoljno vremena za kontakt vode s filter medijem. Nakon što je voda prošla kroz potrebne faze filtracije, rezultat je čista pitka voda bez klora i ostalih zagađivaća.

Pet prednosti korištenja POU aparata za vodu:

1. POU aparati omogućuju neograničeno korištenje pitke hladne ili tople vode uz minimalne troškove.

2. POU aparati osiguravaju bolji okus i miris pitke vode uklanjanjem klora i ostalih onečišćenja.

3. Uz POU aparate u svakom trenutku dostupna je vode željene temperature.

4. POU aparati su ekološki prihvatljivi - smanjena je potreba za kupovinom skupe vode u plastičnim bocama.

5. Konzumiranje čiste, filtrirane vode štiti tijelo od bolesti i pridonosi boljem zdravlju.

Ponuda POU aparata

Vitalis, jedan od vodećih distributera vode i aparata za vodu, prateći europske trendove svoju je ponudu proširio upravo takvim proizvodima - POU aparatima. V:bar i Connect aparati za vodu su funkcionalni, ekonomični i ekološki prihvatljivi aparati koji kombiniraju tehnologiju filtriranja vode pomoću karbon blokova i UV tehnologiju koja uklanja 99,9 % bakterija prisutnih u pitkoj vodi. Jednostavno se instaliraju na vodovodni priključak te vam omogućavaju neograničeno korištenje tople, hladne ili vode sobne temperature.

Zadovoljite potrebe vašeg organizma i popijte svojih osam čaša dnevno uz Vitalisove aparate za vodu. Za više informacija posjetite www.provitalis.hr ili  nazovite 052/383-394.


Podijeli: Facebook Twiter