Potukli se zbog prolivenog piva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tucnjava više osoba u pulskom diskoklubu Monte Serpente koja se dogodila za Božic oko 4.45 sati izbila je zbog prolivenog piva.

Kako je izvijestila PU istarska, 34-godišnjak iz Marcane prišao je 18-godišnjaku iz Valbandona i upozorio ga da ne prolijeva pivo, a kada je to vidio 24-godišnjak iz Valbandona prišao je dvojcu i najprije se verbalno sukobio, a kasnije i poceo naguravati s 34-godišnjakom.

Nakon sukoba 34-godišnjak je otišao po 30-godišnjaka iz Pule te su njih dvojica zajedno napali 24-godišnjaka. Situaciju je pokušala smiriti 19-godišnjakinja iz Pule, djevojka 24-godišnjaka, koja ih je pokušala razdvojiti, ali je ju je 30-godišnjak odgurnuo i vrijedao.

Na koncu je 30-godišnjak fizicki napao i 18-godišnjaka, dok je 34-godišnjak napao i 23-godišnjaka iz Valbandona koji se tamo zatekao. Policija je po završetku prekršajne obrade protiv 34-godišnjaka i 30-godišnjaka podnijela optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, a optužni prijedlog slijedi i protiv 24-godišnjaka.

Kako je rekao Valter Opašic iz PU istarske, kriminalisticko istraživanje se nastavlja u cilju utvrdivanja svih okolnosti dogadaja.


Podijeli: Facebook Twiter