Potukli se zbog lažnog profila na Facebooku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije osobe, 26-godišnjak iz Kršana i 20-godišnjak iz Labina, ozlijedene su u tucnjavi u ponedjeljak u popodnevnim satima u jednom ugostiteljskom objektu u Labinu u Ulici Šciri.

Sukob je, prema policijskom izvješcu, izbio nakon svade oko društvene mreže, odnosno uvredljivih poruka i otvaranja lažnog profila, a neslužbeno doznajemo da se radi o profilu na Facebooku.

Policija je utvrdila da se dvojac sreo u ponedjeljak popodne u Labinu, a da je stariji mladic optuživao mladega za otvaranje lažnog profila te primanja uvredljivih poruka preko društvene mreže. Labinjan je negirao umiješanost u to, na što ga je Kršanac napao palicom.

Iako se Labinjan dao u bijeg i sklonio u obližnji lokal, Kršanac ga je sustigao te izudarao, medu ostalim, palicom. Jedan posjetitelj lokala se umiješao i smirio ih te je pozvana policija.

No ni tada sukob nije završio. Labinjan je nešto kasnije primijetio Kršanca pri izlasku iz policijske postaje i poceo vikati na njega te ga vrijedati. Policija je opet intervenirala i upozorila na ponašanje, a pregledom Labinjana pronašla nož te ga uhitila.

Protiv dvojca slijedi optužni prijedlog radi drskog ponašanja, a protiv 20-godišnjeg Labinjana slijedi i prekršaj prema Zakonu o oružju.


Podijeli: Facebook Twiter