Potukli se taksisti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Borba pulskih taksista za svakog turista prošle je subote došla do punog izražaja - tucnjavom. Nasred parkirališta pulske zracne luke, i to pred više stotina tek pristiglih turista, potukli su se 45-godišnji E. M. i 46-godišnji R. P., koji se nisu uspjeli dogovoriti oko prijevoza putnika.

Taksisti su se prvo žestoko posvadali, a potom i potukli. Deblji kraj u tucnjavi je izvukao stariji taksist, koji je zadobio lakše ozljede, a protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Usprkos kaznama, šteta koju su prouzrocila dvojica taksista ne može se mjeriti ni u kunama ni u eurima kad zamislimo kakav su prvi dojam o Istri stekli turisti pred kojima se odvijao taj nasilnicki cin.

Tucnjavu i takav nacin rješavanja nesporazuma ne odobrava vršitelj dužnosti predsjednika taksi sekcije pri Obrtnickoj komori Marino Krizman. Ipak, incident je pokušao ublažiti rekavši da je subotnja tucnjava bila više koškanje nego fizicki sukob te da ne bi htio da se cijela situacija prenapuhava.


Podijeli: Facebook Twiter