Potpicanci traže prolaz medu 16

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulski Dom sportova "Mate Parlov" od cetvrtka do nedjelje bit ce domacin jednoj od skupina europske malonogometne Lige prvaka (UEFA Futsal Cup), na kojoj ce prolazak u daljnje natjecanje pokušati izboriti "Potpican '98". Povodom turnira na kojem ce se hrvatskom prvaku suprotstaviti prvaci Srbije, Cipra i Azerbejdžana, "Kolubara", "Omonia" i "Araz", održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili izvršni direktor MNK "Potpicna '98" Dijanko Zanic, trener Zoran Peruško te igraci Alen Lalic i Dražen Novoselac.

"Svjesni smo da nas ceka nimalo lagan zadatak, no dosad smo uvijek pokazali da smo najjaci kad je najteže te smo uvjereni da cemo i ovaj put uspjeti ostvariti svoj cilj, prolazak medu 16 najboljih europskih momcadi. Sve su momcadi ozbiljno shvatile ovo natjecanje i u Pulu dolaze s velikim ambicijama", istaknuo je Lalic.

Komplet ulaznica za sva tri dana u pretprodaji košta 70 kuna, dok ce cijena dnevne karte biti 30 kuna. Organiziran je i autobus za najvjernije navijace, koji ce u cetvrtak krenuti iz Potpicna tocno u 16 sati.


Podijeli: Facebook Twiter