Potpicanci startali pobjedom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U odlicnoj utakmici punoj prekrasnih poteza i uzbudenja malonogometaši "Potpicna 98" ostvarili su vrlo važnu pobjedu (4:3) protiv srpskog prvaka "Kolubare" i ucinili veliki korak prema prolasku u drugi krug natjecanja malonogometne Lige prvaka. Utakmica je imala sjajan pocetak za hrvatskog prvaka jer, nakon nekoliko pokušaja "Kolubare" iz daljine, vec u cetvrtoj minuti domacini stižu do vodstva. Patrik Drndic je presjekao jedno dodavanje Tomina, krenuo sam prema golu, sjajnom varkom oslobodio se vratara i s pet metara pogodio za 1:0.

I na pocetku drugog dijela ponovno se dogodio Patrik Drndic. Potpicanska desetka poigrala se kompletnom gostujucom obranom i onda je udarcem sa šest metara pogodila lijevi gornji kut nemocnog Rakicevica. Potom ista slika kao i u prvom dijelu, ali ovoga puta gosti koriste terensku inicijativu i u 26. minuti smanjuju vodstvo domacih. U posljednjih pet minuta gosti ulaze u potpuni rizik i vade vratara iz igre, a to im se umalo isplatilo vec u prvom napadu, kad je najprije Rankovic pogodio vratnicu, a Tomin potom i gredu.

No u 37. minuti grešku Tomina sjajno koristi Radusin i pogada prazna gostujuca vrata, a tracak nade "Kolubari" vraca u istoj minuti Borojevic. Utakmicu u potpunu neizvjesnost vraca Živic udarcem s deset metara, a u posljednjih šezdesetak sekundi gledatelji su vidjeli dramaticnu završnicu u kojoj su Potpicanci ipak uspjeli sacuvati svoja vrata i zasluženo ostvariti vrijednu pobjedu.

Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja 500. Suci: Marcelino Sierra Blazquez (Španjolska), Antonio Cardoso (Portugal). Strijelci: 1:0 P. Drndic (4), 2:0 P. Drndic (23), 2:1 Živic (26), 3:1 Novoselac (30), 4:1 Radusin (37), 4:2 Borojevic (37), 4:3 Živic (39). Žuti kartoni: P. Drndic (Potpican 98), Šošo (Kolubara).

POTPICAN 98: Funcic, D. Novoselac, K. Drndic, Tomljanovic, P. Drndic, Didovic, Bojkic, Radusin, Kosir, Hoxha.

KOLUBARA: Rakicevic, Šošo, Perišic, Živic, Pantelic, Tomin, Rankovic, Lazic, Borojevic, V. Ranisavljevic, N. Ranisavljevic, ?urasovic.


Podijeli: Facebook Twiter