Potpicanci putuju u Portugal

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što su u Puli izborili nastup u "Elite roundu" ovogodišnje Lige prvaka, malonogometaši "Potpicna '98" s nestrpljenjem su ocekivali vijesti iz Nyona, gdje je u utorak uprilicen ždrijeb. Kuglice im na kraju nisu bile pretjerano sklone pa su ih odvele u Lisabon, gdje ce uz domacina "Benficu" u skupini igrati još ruski prvak "Viz - Sinara" iz Jekaterinburga i nizozemski prvak "Marlene" iz Heerhungowaarda.

"Dobili smo najtežu mogucu skupinu, ne samo zbog kvalitete protivnika, nego i zbog dužine putovanja. Momcadi su izuzetno kvalitetne i igrajuci protiv njih vidjet cemo gdje se u ovom trenutku nalazimo u odnosu na najjace momcadi Europe. Svjesni smo da smo u ovom društvu potpuni autsajderi, ali sam siguran da cemo dostojno predstaviti hrvatski mali nogomet", govori Patrik Drndic.

Prema kalendaru natjecanja turniri se moraju odigrati od 14. do 22. studenog, a narednih dana odredit ce se precizniji termini. Osim onog u Portugalu, igraju se još tri turnira - u Italiji, Ceškoj i Azerbejdžanu, a samo pobjednici skupina naci ce se na završnom turniru najbolje cetvorice u travnju 2010. godine.


Podijeli: Facebook Twiter