Potpican '98 ABS: Osijek 7:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon dugo vremena Potpicanci su slicili na momcad koja je pred ne tako davno bila prvak Hrvatske. Na krilima sjajnog Alena Lalica vec u prvih deset minuta poveli su s uvjerljivih 4:0, topovskim udarcima iz daljine. No, po starom obicaju, Potpicanci su se u nastavku prvog dijela poceli poigravati, što su gosti iskoristili i s dva se pogotka vratili u igru.

U nastavak se ušlo otvoreno s obje strane, a cini se da je sve nade gostima "ubio" Keven Drndic u 26. minuti udarcem s devet metara u same lijeve rašlje. Potom se, uz velike ovacije gledatelja, u listu strijelaca upisao i Petar Sandic, da bi svojim petim golom, cime je preuzeo vodece mjesto na listi strijelaca, Alen Lalic završio svoje i potpicansko efikasno izdanje.

Potpicanci nemaju puno vremena za slavlje, jer ih vec sutra  (21 sat) ocekuje utakmica 10. kola kad u dvorani SŠ "Mate Blažine" docekuju "Uspinjacu".

Utakmica 9. kola. Dvorana SŠ "Mate Blažina". Gledatelja 100. Suci: Petir (Kašina) i Jurašic (Zagreb). Strijelci: 1:0 Lalic (1'), 2:0 Lalic (3'), 3:0 Lalic (9'), 4:0 Lalic (11'), 4:1 Dumancic (16'), 4:2 Stipanovic (18'), 5:2 K. Drndic (26'), 6:2 Sandic (32'), 7:2 Lalic (33'), 7:3 Nospak (40').

POTPICAN '98 ABS: Posavec, Lalic, Novoselac, K. Drndic, Tomljanovic, P. Drndic, Majer, Sandic, Radusin, Hoxha, Fejzic.

OSIJEK: Mladina, Stipanovic, Curkovic, Dakic, Duvancic, Meter, Varga, Voldin, Nišic, Nospak.


Podijeli: Facebook Twiter