Potpican '98 ABS - Nacional 2:2

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Malonogometaši "Potpicna" remizirali su s "Nacionalnom" u susretu 5. kola Prve malonogometne lige, što im je treci neodluceni rezultat ove sezone.

Mogu Potpicanci žaliti za preostala dva boda, od kojih su ih dijelile svega tri minute. U 7. minuti Radusin je pogodio vratnicu, a 13 minuta kasnije domaci su poveli. Lalic je opalio iskosa s lijeve strane i "rasparao" mrežu iza Reznicekovih leda.

Tek što su krenuli s centra gosti su izgubili loptu koje se dokopao Lalic i s desne strane drugi put svladao Rezniceka. Omjer je u 33. minuti smanjio Grcic. Loptu je sa šest metara, kroz šumu nogu, nakon jednog odbijanca poslao u Zahtilinu mrežu.

Golman Potpišcanac je u 35. minuti u dva navrata sprijecio poravnanje, ali je dvije minute kasnije bio nemocan. Nakon odlicne akcije u kojoj je sudjelovala cijela postava Nacionala, Filho je s cetiri metra pogodio gornji lijevi kut - 2:2.

Utakmica 5. kola. Dvorana SŠ Mate Blažina. Gledatelja 200. Suci: Jelic (Ribic Breg), Babic (Varaždin), Vasiljevic (Pula). Strijelci: Lalic (20'), 2:0 Lalic (20'), 2:1 Grcic (33'), 2:2 Filho (37'). Žuti karton: Ugarkovic (Nacional).

POTPICAN '98 ABS: Zahtila, Lalic, K. Drndic, P. Drndic, Tomljanovic, Novoselac, Begic, Sandic, majer, Fejzic, Radusin, Hoxha.

NACIONAL: Reznicek, Capar, Grcic, Filho, Šestic, Horvath, Marinic, Ugarkovic, Dos Santos, Humar.

 


Podijeli: Facebook Twiter