Poštari uvijek zabijaju dvaput

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Peti natjecateljski dan na 21. ulici otvorio je neizvjestan dvoboj izmedu "Milan fan club Pula" i "Beach bara Adria". Prvi dio su "milanisti" riješili u svoju korist pogotkom Luke Kancelara, da bi u nastavku stvari na pocetak izjednacujucim golom vratio Kristijan Rakovac.

Kako su do kraja susreta mreže mirovale, prišlo se izvodenju sedmeraca koji su još jednom potvrdili da je tanka linija koja dijeli heroja od tragicara. Naime, upravo je pokušaj Rakovca u šestoj seriji završio na okviru protivnickog gola te je u prvo kolo prošla ekipa u crveno-crnim dresovima.

Nakon uvodnih uzbudenja, ništa manje nije bio zanimljiv ni sljedeci susret u kojem su snage odmjerili "Poštari" i "Gremio". Kao i prijašnjih godina, "Poštari" su i ovaj put imali podršku svoje vjerne publike, na krilima cijeg su navijanja i razvijenih zastava prvi dio susreta riješili u svoju korist rezultatom 1:0.

Pocetkom drugog poluvremena mladi "Brazilci" uspjeli su poravnati, no nada u nastavak natjecanja trajala je kratko jer su uskoro primili još jedan pogodak za konacnih 2:1. Telegrame na adresu "Gremija" isporucili su Neven Pamic i Andrej Bencic, dok je utješni pogodak djelo Denija Viškovica.

Iduci ogled, u kojem su se sucelili "Istra drvo Porec" i "Geo", svojim pocetkom dao je naznaciti da ce biti sušta suprotnost prethodnih susreta. Naime, vec nakon 20-ak sekundi Porecani su poveli i cinilo se da se njihovim protivnicima sprema mala rezultatska katastrofa.

No, nakon što su se oporavili od rano primljenog pogotka hakleri "Gea" uspjeli su uspostaviti ravnotežu na parketu i ubrzo poravnati. Dok se cekao kraj prvog dijela, Porecani su uspjeli još jednom poentirati, da bi u nastavku iskoristili otvorenu igru kojom su njihovi protivnici željeli stici do poravnanja i s još jednim pogotkom zakljucili ovaj ogled.

Rezultati: Štinjan veterani - Svinjska gripa 2:1, Beach Bar Adria - Milan fan club Pula 5:6 (1:1 - 7m), Gremio - Poštari 1:2, Geo - Istradrvo Porec 1:3.


Podijeli: Facebook Twiter