Postao otac s 14, a djed s 29 godina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan nezaposleni 29-godišnjak iz Velike Britanije uskoro bi trebao postati djed. Neimenovani muškarac, koji je postao otac sa svega 14 godina, moci ce se okititi titulom najmladeg djeda u Britaniji u kolovozu kada njegova 14-godišnja kci rodi.

"Imao sam 14 godina kada mi se rodila kci i sad ce ona postati majka. Jako je mlada, ali je bila ustrajna u tome da zadrži dijete."

"Nismo je htjeli natjerati na nešto što ne želi. Ne želimo da nas mrzi. Nije ona jedina koja je zatrudnjela u školi ili koja je postala majka."

Muškarac iz Južnog Walesa kaže da je i njegova majka jako uzbudena što ce vec u 47. godini postati prabaka. Njega je majka rodila sa samo 18 godina, pa ce tako nova prinova u obitelji imati i prabaku, šukunbaku i prapraprabaku.

Nezaposleni buduci djed razveo se od majke svoje kceri koja radi kao konobarica. Njen novi suprug takoder je nezaposlen.

Djevojka planira odgajati dijete zajedno s majkom i ocuhom. Oni bi trebali preuzeti brigu o djetetu dok djevojka ne završi školovanje.

Neimenovani muškarac tvrdi da ce nakon rodenja unuka biti najmladi djed u Britaniji, mladi i od trenutnog nositelja te titule, Dalea Wrighta, koji je takoder postao djed u 29. godini.

Britanija ima jednu od najviših stopa maloljetnickih trudnoca u Europi. Od 1.000 djevojaka u dobi od 15 do 17 godina 41 zatrudni.

Najmlada majka u Britanije je Tressa Middleton, koje je zatrudnjela 2006. sa svega 11 godina.


Podijeli: Facebook Twiter