Pospremanje ormara po feng shuiju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Feng shui drevna je kineska vještina uredenja prostora i življenja u skladu s okruženjem, na nacin da se privuce životnu silu chi u domove i svoj život ucini sretnim. Po feng shuiju može se urediti i ormar te složiti odjeca.

Mnogi kažu da nose 20 posto odjece iz ormara. Što ovo znaci? Da nam visokih 80 posto odjece iz ormara možda nikada nece ni trebati. Ako ne vjerujete da vecinu vremena nosite tek dvadesetak posto odjece iz ormara, napravite mali test - mjesec dana odjecu koju nosite stavljajte u samo jedan dio ormara, nemojte je miješati s odjecom koju niste gotovo ni dotakli ili ste je samo prebacili preko ruke dok tražite nešto drugo. Na kraju ce vas rezultat sigurno iznenaditi!

Neka vam prilikom pospremanja ovi koraci budu od pomoci:

1. Budite brutalno iskreni. Jednostavno odvojite odjecu koju nosite i volite od odjece koju niste taknuli mjesecima, ako ne i godinama. Nemojte žaliti i stalno misliti: Što ako mi jednog dana ovo bude trebalo! Da, moguce je da taj dan stigne, ali vjerojatnosti su veoma male. Naime, odjeca koju ne nosite samo nakuplja lošu energiju u vašem ormaru.

2. Pogledajte boje. Ako vam se nekih komada odjece zaista teško riješiti, neka vam boja bude glavni kriterij. Ako je to boja koja dobro pristaje vašem licu i figuri, odgovor je "Da!" Medutim, ako vam uopce ne paše, riješite se tog odjevnog predmeta, i to odmah! Jer ako vam ne pristaje boja, ne pristaje vam ni taj komad odjece.

3. Napravite modni show s jednom osobom, a to ste vi sami! Dakle, probajte odjecu za koju niste sigurni treba li je ostaviti ili ne. Ako se u njoj osjecate udobno te vam se svida pogled na ogledalo u kojem ste vi, svakako je ostavite. U suprotnom, jednostavno donirajte Crvenom križu.

4. Neka vam pravilo za buducnost bude - kupujem samo ono što mi se svida. Ako ste nesigurni i imate barem mali upitnik iznad glave, radije nemojte kupovati odjecu, jer je vrlo vjerojatno da ce završiti u onom dijelu ormara u kojem je donedavno stajalo 80 posto vaše odjece.

5. Ako nosite odjecu koja vam se svida i u kojoj se osjecate ugodno, vaša energija ce biti bolja i pozitivnija te cete i privlaciti pozitivniju energiju te srecu.

6. Kada se riješite odjece koja vam je dugo neiskorištena stajala u ormaru, vibracije ce postati pozitivnije i lakše, a sve to ce se odraziti i na vaš unutarnji osjecaj srece, kaže feng shui.


Podijeli: Facebook Twiter