Poslovni look za ovo proljece

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svake sezone pojave se neki novi trendovi koje svaka od nas s velikim zadovoljstvom prihvati.

Kad su poslovne kombinacije u pitanju, ipak postoji neka umjerenost i bezvremenska elegancija pa ovdje ne morate muku muciti da li cete biti trendi.

Standardni i klasicni komadi su broj jedan kad je poslovni look u pitanju, a za ovo proljece vam savjetujemo da ga zacinite zgodnim detaljima i nekim neobicnim komadom.

Savjetujemo vam da garderobu oplemenite dobrim blejzerom, jednim klasicnim te jednim velikim. Kad su boje u pitanju, naš je savjet da za posao birate nježne i zagasite nijanse, predlažemo puderaste boje, sivu, bež i naravno crnu.

Blejzere kombinirajte uz tamne traperice ili još uvijek popularne harem hlace, a ispod njih nosite T-shirtice za ležerniji izgled ili elegantne bluze kad morate biti dotjerane.

Vecina nas muku muci sa odabirom cipela za posao, lijepo je imati petu, a opet ako vam posao ne dopušta zbog stajanja ili hodanja da ste u petama potrebna je alternativa. Tu dolaze uvijek lijepe i moderne balerinke ili sve popularniji muški modeli cipela. I jedne i druge nosite kako na hlace tako i na suknje i haljine, garantiramo vam da dobro izgleda!


Podijeli: Facebook Twiter