Poslovna suradnja HAK-a i istarskih obrtnika

Mario Paliska i Nenad Zuber potpisuju sporazum o poslovnoj suradnji HAK-a i istarske Obrtničke komore (Manuel ANGELINI)
Mario Paliska i Nenad Zuber potpisuju sporazum o poslovnoj suradnji HAK-a i istarske Obrtničke komore (Manuel ANGELINI)

Nenad Zuber i Mario Paliska potpisali su sporazum o poslovnoj suradnji Hrvatskog autokluba i Obrtničke komore Istarske županije kojim će istarski obrtnici dobiti mogućnost promocije svojih objekata, proizvoda i usluga kroz sustave HAK-a, a članovi HAK-a još veće pogodnosti. HAK i komora ostvarivat će suradnju putem sustava HAK preporučuje te Show your Card!, kao dijela velikog europskog i globalnog sustava ušteda i pogodnosti. 

Rukovoditelj sektora HAK-a Nenad Zuber rekao je da HAK želi proširiti broj pružatelja usluga i time povećati broj svojih članova. HAK je, naime, nositelj ekskluzivne licence Show your Card!, čijim je logotipom označeno više od 100.000 prodajnih mjesta diljem svijeta.

"Putem ovog sustava promovirat ćemo usluge i proizvode članova Obrtničke komore Istarske županije, a naši će članovi dobiti mogućnost različitih popusta. Osim toga, na našim web stanicama postoji popis pružatelja usluga sa svim pogodnostima", kazao je Zuber, napomenuvši da HAK u Hrvatskoj ima već potpisane ugovore o poslovnoj suradnji s oko 250 partnerskih firmi. Samo autoklub Pula-Rovnj, prema riječima njegova tajnika Borisa Siljana, ima takve ugovore s 30 tvrtki.   

HAK će pak sklapati pojedinačne ugovore o suradnji sa svakim obrtnikom, a sve informacije obrtnici će dobiti u svojim matičnim udruženjima. Mogućnost sklapanja ugovora imaju obrtnici različitih djelatnosti, od frizerskih salona do suvenirnica, budući da je i članstvo HAK-a vrlo raznoliko i u ovom trenutku broji oko 170 tisuća članova.  

Predsjednik istarske Obrtničke komore Mario Paliska najavio je da će istarska Obrtnička komora nastaviti tražiti partnere za suradnju te da će već početkom sljedeće godine produžiti suradnju s nekim bankama za kreditiranje obrtništva uz povoljnije kamatne stope. (V. KAPELOTO)

 


Podijeli: Facebook Twiter