Posljednji trening na Valbruni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Večeras je u Rovinju održan posljednji trening reprezentacije koja je, kako je i najavljeno, konačno kompletirana. Luka Modrić i Mateo Kovačić pridružili su se suigračima u hotelu, koji su ih dočekali s tortom u čast osvojene lige prvaka sa Real Madridom. Da je "vatrena desetka" ipak najveći mamac navijačima pokazala je samo najava njegovog pojavljivanja. Svaki dan je nekoliko desetaka navijača čekalo ispred službenog ulaza na igralište Valbruna sve dok se nije pojavio autobus s igračima, a onda bi se razišli kad bi shvatili da ne mogu doći bliže svojim ljubimcima. Danas je oko stadiona bilo puno više ljudi koji su iskoristili svaki onaj mali prostor kako bi se domogli pogleda na teren. Da nije ozljede Vedrana Ćorluke moglo bi se reći da je sve bilo idealno. Doktor Saša Janković čak će istaknuti da je ozljeda gležnja kod Andreja Kramarića bila teža nego ona Ćorlukina, što sad nije ni bitno jer su obojica istrčala na jučerašnji trening.

Predsjednik NK Rovinj David Modrušan s ponosom je istaknuo da je reprezentacija bila iznimno zadovoljna prijemom i organizacijom treninga.

Upravo kako je i obećao glasogovornik reprezentacije Tomislav Picak posljednjeg dana u Rovinju pred novinare su stali Luka Modrić i Mateo Kovačić netom pristigli iz Španjolske.

Mateo Kovačić nije igrao često ove sezone, što bi za Hrvatsku mogao biti plus.

- Naravno da nije lako kad ne igraš, ali imam svježine i to je nešto što bih mogao iskoristiti na ovom prvenstvu i nadam se da hoću - rekao je Kovačić.

O svom statusu u reprezentaciji i klubu nije se izjasnio.

- Izbornik odlučuje, ja sam tu da se nametnem, da pokažem što znam, a on neka odluči. (B. VIDULIN)


Podijeli: Facebook Twiter