Posljednji nastavci "Momaka s Madisona" 2015.

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

TV kuća AMC objavila je da će sedma, ujedno i posljednja sezona serije "Momci s Madisona" (Mad Men) imati 14 epizoda te da će biti podijeljena na dva dijela po sedam nastavaka od kojih će se prvi dio emitirati u proljeće 2014., a drugi u proljeće 2015.

Prvi dio sedme sezone emitirat će se pod nazivom "Početak" (The Beginning), a drugi dio pod nazivom "Kraj ere" (The End of an Era), objavio je časopis "Paste". Tom podjelom gledatelji će u posljednjoj sezoni moći uživati u nastavku više.

Kreator i izvršni producent serije Matthew Weiner istaknuo je da namjeravaju iskoristiti tu priliku da bi imali razrađeniju priču, koja će dulje ostati utisnuta u mislima gledatelja. Ta serija, prihvaćena i od kritike i od publike, osvojila je četiri puta za redom Emmy te tri Zlatna globusa za najbolju TV seriju.

Serija o jednoj od najprestižnijih njujorških oglašivačkih agencija na početku 1960-ih, fokusirana na ekstremno talentiranog Donalda Drapera, jednog od tvrtkinih najmisterioznijih direktora, prvi puta je počela s emitiranjem 2007. godine, a od tada je bila nominirana za 172 nagrade te osvojila 62. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter