Posjetitelji zadovoljni Histrijom 2011.

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Degustacije, prezentacije te mogucnost razgledavanja i kupnje raznovrsnih proizvoda domacih i inozemnih obrtnika privukli su na ovogodišnju 18. izložbu pica, hrane i ugostiteljske opreme održanu u pulskom hotelu Histria brojne gradane. Manifestacija je okupila i više od 200 izlagaca, kojima ovo nije bila tek prilika za prodaju vec i predstavljanje te sklapanje novih poslovnih kontakata.

Zadovoljstvo posjecenošcu iskazao je i tajnik Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Pula Damir Sirotic, koji interes gradana za ovom vrstom dogadaja tumaci vrlo dobrom ponudom. Prema njegovim rijecima, ona je bila veca negoli lani zbog novih sadržaja koje za svako izdanje izložbe organizatori osmisle.

- Buduci da je ove godine bilo pomalo tijesno, naredni put morat cemo proširiti izložbeni prostor. Anketa je pokazala da su gradani zadovoljni te je prema njihovoj ocjeni izložba bila dobro postavljena. Sedamdesetak predstavnika tvrtki vodilo jeu po cijele dane poslovne razgovore i ostvarivalo kontakte. Svatko je mogao naci sugovornika koji mu odgovara, kazao je Sirotic.

Pažnju posjetitelja nije privukao samo izložbeni prostor - u kojemu je bilo moguce pronaci štošta, od sireva, salama, ulja i vina pa sve do nakita, ortopedskih cipela te suvenira - vec i prezentacije i predavanja. Naime, tijekom oba dana manifestacije zainteresirani su mogli dobiti informacije o puževima u gastronomiji, oznaci sustava kontrole "Hrvatsko sunce", kampingu za kontinent i priobalje, halal-kvaliteti, autohtonim suvenirima, proizvodnji ulja…


Podijeli: Facebook Twiter