Posh sve tanja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Victoria Beckham svakim svojim novim pojavljivanjem u javnosti šokira sve više i više. Njezino tijelo je sve tanje i poprima nevjerojatne dimenzije zbog kojih su njeni nutricionisti ozbiljno zabrinuti.

Nedavno je ponovno šokirala pojavivši se na audiciji za "American Idol". Odjevena u ljubicastu haljinicu golih ramena, izgledala je zastrašujuce mršavo, a njezine ruke cinile su se gotovo nestvarno tankima, poput krhkih štapica.

Pretjerana mršavost Victorije Beckham posljedica je striktnog dijetnog režima i njezine celicne volje i želje da smršavi, tvrde nutricionisti zaduženi za njezinu prehranu. Posh, tvrde oni, zapravo i ne jede, vec samo "prrbire po hrani", a tijekom dugih letova ona uopce ne jede.

"Victoria je oduvijek jela jako malo, a na svoje dijete gleda vrlo ozbiljno", rekla je nutricionistica Monica Grenfell i dodala da je Posh odlucna u svojoj želji da pronade savršenu dijetu za mršavljenje. "Uvijek kad razgovaramo, ispituje me što bi smjela jesti, a što ne. Vrlo je stroga prema sebi. Kad ide na poslovne ruckove, uvijek narucuje bijelu ribu i laganu hranu. Kada smo razgovarale o 11-satnom letu za Los Angeles, priznala mi je da nije ništa jela, vec je pokušavala snom nadoknaditi izgubljenu energiju", dodala je.


Podijeli: Facebook Twiter