Posh i Becks proslavili 10. godišnjicu braka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

On je slavni nogometaš, poznat po brojnim tetovažama i specificnim frizurama, a ona bivša pjevacica nekad popularnog girl benda, koju danas znamo uglavnom po jedinstvenom modnom stilu. Oni su David i Victoria Beckham, najpoznatiji britanski bracni par koji je ovog vikenda proslavio deset godina braka i deset godina uspješnog bracnog "biznisa".

Danas 35-godišnja Victoria i godinu dana mladi David svoju su ljubav okrunili na svadbi održanoj u irskom dvorcu Luttrellstown održanog 4. srpnja 1999. godine. U meduvremenu, grupa "Spice Girls" se raspala i ponovno okupila, David je postao medunarodnom sportskom ikonom, Victoria i on dobili su troje djece i osigurali status jednog od najpopularnijih bracnih parova u svijetu showbusinessa.

Kada su Beckhamovi u pitanju, jedno je sigurno - Posh i Becks jako su dobro utržili svoju vezu. Naime, tijekom posljednjeg desetljeca svoj su brak pretvorili i u unosan biznis, "brend Beckham" koji je izrodio linije odjece, parfema, donjeg rublja i drugog, zahvaljujuci cemu su zaradili više od 125 milijuna funta.


Podijeli: Facebook Twiter