Posh haljine - hit sezone

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S obzirom da su u posljednje vrijeme u njezinim haljinama videne Madonna, Elle MacPherson, Heidi Klum, te Danii Minogue, nije cudno što se Victoria Beckham odlucila posvetiti karijeri modne dizajnerice.

Svoju karijeru zapocela je kao pjevacica u grupi Spice Girls, zatim se udala za jednog od najzgodnijih britanskih nogometaša - Davida Beckhama, pa pocela snimati kampanje za svog prijatelja Marca Jacobsa, a kasnije i Giorgia Armanija.

Nekako u isto vrijeme uistinu je postala velika zaljubljenica u modu i prava trendsetterica. Prvu kolekciju haljina prikazala je prošle godine na Njujorškom tjednu mode i prica se zavrtila. Sada je ocito kako je svojim haljinama uspjela osvojiti i druge trendsetterice i vrlo uspješne žene.

Dizajn Victorie Beckham prva je prepoznala uspješna Elle MacPherson koja je nedavno odjenula njezinu Carmontelle haljinu od kašmira. Kroj sive lijepo naglašava tijelo i skriva nedostatke zahvaljujuci volanu na podrucju struka.

Svoju premijeru haljina Carmontelle ipak je imala na samoj Victoriji Beckham nekoliko dana ranije na snimanju kampanje za Victoria Beckham Collection.

A Victoriji Beckham komplementirala je i Madonna odjenuvši njezinu haljinu za party Vanity Faira nakon oskarovske dodjele. "Nisam znala da ce Madonna odjenuti tu haljinu. Kad sam vidjela fotografiju u casopisu, bila sam oduševljena", kometirala je svoju haljinu na Madonni dizajnerica.

Ako i vi razmišljate u koji komad ove sezone investirati gotovo 20 tisuca kuna, znajte da s haljinom Carmontelle iz kolekcije Victoria Beckham necete pogriješiti. Ukoliko pak ove sezone na osvježenje svoje garderobe necete potrošiti toliko novaca, pogledajte kako Carmontelle nose slavne.

www.moda.hr

 

 


Podijeli: Facebook Twiter