Posebni i vrijedni pizza-majstori


Deset pizza-majstora iz pulskog Down centra je s ponosom predstavilo svoje vještine na evaluaciji PAPO programa modula IV, tijekom kojeg su, kao krunu svog rada i uspjeha, dobili diplome i marame pizza-majstora. Sve se to događalo pred mnogobrojnim gostima koji su ih došli podržati i ohrabriti pred žirijem.

Polaznicima programa - Dini Slokoviću, Nikoli Galoviću, Zdravku Mamuli, Lei Butorac, Luki Bagariću, Anamariji Đorđioski, Tamari Korzić, Kristini Ivančić, Robertu Mogoroviću i Karolini Krstevskoj - strpljivo su čekali svoj red da uđu u kuhinju te pred budnim okom voditelja naprave pizzu. Trudili su se puno, doznajemo od Kristine Živolić koja ih je pratila tijekom cijelog programa.

- Polaznici su se svojski trudili i učili su puno, vježbali svakog tjedna i rezultati se vide, kaže Živolić, ne skrivajući ponos na njezine školarce.

Ponos nisu skrivali ni polaznici. Kada su se svi skupa lijepo zabavili i najeli, uslijedilo je potom druženje i kovanje planova za budućnost.

- Evaluacijom PAPO programa modula IV i njegov završetak bliže smo cilju i idućem koraku da polaznike uključimo u otvorene radionice u ugostiteljskim objektima u gradu Puli i okolici, rekla nam je Živolić, dok je ravnateljica Down centra Branka Butorac istaknula da su u tijeku već pregovori s pojedinim ugostiteljskim objektima diljem Istre gdje bi polaznici programa prezentirali i usavršili naučene vještine te PAPO projekt ide dalje pa će se idućih mjeseci raditi na tome da korisnici uče kuhati kavu na ugostiteljskim aparatima za kavu pa će njihove vještine biti još veće. (N. SOFTIĆ, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter