Poruka tajkunima: Sve ste nam oteli!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Clanovi Gradanske akcije vec treci dan zaredom u gerilskim akcijama postavljaju transparente s porukama po Zagrebu. Prva je bila namijenjena premijerki, druga sindikatima, a jutros su je uputili tajkunima.

"S obzirom na to da se iz Kulmerovih dvora (rezidencija obitelji Todoric, op. a.) ne vidi niti jedan kontejner, podsjetimo naše tajkune što su napravili od naših sugradana. Kada izgubiš i onu bijednu placu koju ti isplacuju u bonovima za hranu supermarketa u kojemu radiš, tada je zadnja stepenica kontejner. Samo se nadamo da Jaca nece provesti privatizaciju kontejnera kao jednu od svojih briljantnih 'gospodarskih mjera za oporavak' te nas ostaviti bez 'relaksiranog' uživanja u njihovom sadržaju."

"I da, Jaco, hvala ti na brzini 'djelovanja mehanizma pravne države' kada se trebaju ukloniti naši transparenti. Da si barem tako agilna prema svojim jatacima", porucuju clanovi Gradanske akcije.

Transparente s porukama "Kontejner = vecera za 5!" i "Sve su nam oteli!" postavili su na Mostu mladosti na zagrebackim Utrinama na aveniji Dubrovnik-Držiceva jutros u 5.15 sati.

"Odlucili smo promijeniti nadvožnjak jer se bojimo da ce ga Vlada srušiti u pokušaju da nas sprijeci", objasnili su svoj potez clanovi Gradanske akcije.


Podijeli: Facebook Twiter