Porezni inspektori zatvorili rovinjski bar Rivieru


Mnogi su građani, pogotovo stalni gosti caffe bara Riviera ostali danas zatečeni praznom terasom omiljenog kafića. Naime, dopodne je vlasnik Riviere David Matošević, u iščekivanju najavljenog dolaska inspektora Porezne uprave i pečaćenja objekta, uklonio stolove i stolice.

- Porezna uprava zatvorila je Rivieru na osam dana, veli nam Matošević te objašnjava da je razlog tomu posjet inspektora koji su u noći s 10. na 11. kolovoza, oko 2 sata, naručili piće za koje nisu dobili račun. Kako ističe, svi koji su te večeri bili u Rovinju znaju da se održavala manifestacija Noć svetog Lovre, kada je grad, kao i sve njegove terase i ugostiteljski objekti bio krcat posjetiteljima.

- Ne želim tražiti opravdanje i svjestan sam da je moja djelatnica pogriješila ne izdavši račun. Međutim, u takvoj gužvi ljudski je pogriješiti, iako je, želim napomenuti, račun uredno kucan u kasi, odnosno fiskaliziran, objašnjava Matošević i dodaje da je u naknadnoj kontroli kase utvrđen i minus od sto kuna. (Napisala i snimila N. ORLOVIĆ RADIĆ)  


Podijeli: Facebook Twiter