Poreču Turistički cvijet HGK-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poreč je ove godine ponovno dobio Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku, nagradu koju Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radiotelevizija dodjeljuju najboljim turističkim odredištima, tvrtkama i pojedincima. Poreč je nagradu dobio kao treće najbolje veliko turističko središte, a nagrada mu je uručena večeras. Drugo mjesto u toj kategoriji zaslužio je Zadar.

Uz to, u Istru ide Turistički cvijet u marinu Vrsar, koja je dobila priznanje za najbolju marinu u kategoriji do 250 vezova na moru, a fažanskom kampu Bi Village ide treća nagrada u kategoriji velikih kampova. Porečki hotel Valamar Diamant treći je najbolji hotel s četiri zvjezdice na Jadranu. U kategoriji hotela s tri zvjezdice drugo je mjesto zauzela porečka Laguna Mediteran, a treće Laguna Materada, također iz Poreča. Posebno priznanje za inovativnost i raznovrsnost ponude za djecu zaslužio je umaški hotel Sol Garden Istra.

Uručene su i nagrade Plavi i Zeleni cvijet Novigradu, Umagu i Buzetu, ali i pulskom galerijsko-muzejskom prostoru Sveta srca te dobitnicima u pojedinačnim kategorijama. (B. BAN)


Podijeli: Facebook Twiter