Porečkim gimnastičarkama četiri zlata u Šibeniku

Porečanke u Šibeniku
Porečanke u Šibeniku

U Šibeniku je održana završnica Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici za B program i Kup Hrvatske za C program, na kojoj su u konkurenciji 11 klubova nastupila i dva istarska, Poreč i pulska Gazela.

Porečanke su bile odlične osvojivši po dva zlata i dvije bronce u B programu te dva zlata i broncu u C programu. U B programu zlato je u seniorskoj konkurenciji osvojila Anja Ostojić, a Ana Vukoja je uzela broncu. U konkurenciji juniorki Karla Vukoja osvojila je zlatnu, a Matea Adrić brončanu medalju, dok je Hana Čekić zauzela četvrto mjesto među kadetkinjama. U konkurenciji mlađih kadetkinja Antea Hočevar bila je četvrta, a Emily Knapić deseta.

U grupnom C programu natjecale su se tri porečke grupe. U kategoriji 1. razred i mlađe Poreč 2 (Katarina E. Garić Touma, Eva L. Komšić, Iva Antolović i  Antonija Valentić) je osvojio zlato, a Poreč 1 (Nina Puniš, Isabella A. Garić Touma, Anabel Rudan i Petra Belević) broncu. U kategoriji 5. razreda i mlađe Porečanke (Hana Čekić, Lea Banko, Eva Fiškuš, Melani Rudan i Valentina K. Garić Touma) također su osvojile zlato.

Gimnastičarke Gazele osvojile su jednu srebrnu medalju, i to u C programu osmih razreda. Usto su bile četvrte (1. razredi) te pete, šeste i sedme (3. razredi). U B programu Mia Mandinić bila je četvrta juniorka, Elena Kiss peta mlađa kadetkinja, a Lana Turk šesta u kategoriji mini. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter