Porečki rukometaši poraženi u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Utakmica 8. kola Lige za prvaka: CO Zagreb – Poreč 32:26 (15:9). ŠD Trešnjevka. Gledatelja 200. Suci: Gubica (Petrijevac), Milošević (Osijek).

CO ZAGREB: Mihić 2, Šehić 1, Zobec 1, Matulić 5, Šprem 3, Stevanović, Čorić 7, Šebetić 3, Ivić, Radoš, Šušnja, Šandrk 4, T. Valčić, Obranović 2, Medić, Vuglač 4.

POREČ: Cvitković, Ćosić 4, Perhat, Thoss 7, Gašparini, Perić, Marko, Gavrić, Rađaković 5 (1), Buvinić 4 (1), Topić, Galijot 6 (1).

Sedmerci: CO Zagreb 1 (0), Poreč 4 (3). Isključenja: CO Zagreb 4, Poreč 4 minute.

Već je sam put za Zagreb, kada im je zbog kvara na odmaralištu u Ravnoj Gori stao autobus, nagovijestio porečkim rukometašima da to neće biti dan za velike stvari. Kasnili su tako na gostovanje gdje ih je čekao goropadni suparnik, CO Zagreb, za čiji bi se pak "skalp" itekako trebale poklopiti zvijezde. No, trenutno onime čime raspolaže Saša Ilić nije bilo dovoljno za više od dostojnog otpora, te je domaćin na kraju očekivano i zasluženo upisao bodove. Bodove koji mu definitivno dva kola prije kraja znače i novu titulu prvaka Hrvatske, dok je porečkim rukometašima ishod ionako bio u drugom planu, važnije je bilo proći bez dodatnih ozljeda, pa da se sljedeće srijede na sezonskom oproštaju od svoje publike uhvate spremni u koštac sa Dubravom i naplate sve negativno što je iza njih u ovih osam kola Lige za prvaka.

I to spremni kao što je jučer bio Thoss, čije je konačno buđenje nakon dosta utakmica samozatajnosti, urodilo sa sedam pogodaka u prvakovoj mreži, a naravno da je svoj odličan doprinos s postignutim golom manje dao Galijot. Na kraju, kada je već morao biti poraz, Porečanima je u neku ruku i drag budući da ih je "razbio" njihov bivši suigrač Teo Čorić koji im je utrpao sedam golova. (M. PILAT)


Podijeli: Facebook Twiter