Porecki rukometaši ostali bez trenera

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest koju nam je rekao izvršni direktor RK Porec Aleksandar Beakovic. Porecki rukometaši su tri kola prije kraja temeljnog dijela Premijer lige iznenada ostali bez trenera. Vladimir Brcic putuje za Katar, tocnije u Dohu gdje ga vec u cetvrtak ocekuje debitantski nastup na trenerskoj klupi njegovog novog kluba Al Khora.

- Brcic je dobio financijsku ponudu koja se ne odbija i naš klub tome naravno nije mogao parirati, niti smo mu imali pravo predstavljati prepreku u namjeri da osigura svoju egzistenciju. Stoga mu želimo sve najbolje u daljnjoj trenerskoj karijeri, da uspije i na sportskom i na osobnom planu ostvariti najviše što može.

Novo trenersko rješenje na klupi prve momcadi Poreca trebalo bi biti poznato tek sljedeceg tjedna.

- Necemo brzati, sacekat cemo da nam se Brcic u petak javi s vijestima je li u Kataru definitivno potpisao ugovor sa svojim novim poslodavcem - veli Beakovic.

- Stoga cu naredne dvije utakmice, sutra kod kuce s Varteksom i za vikend na gostovanju kog Gorice momcad s klupe voditi ja u suradnji s nekim od trenera iz našeg klupskog kadra. U tom periodu nastojat cemo riješiti trenersko pitanje, prvo pogledati imamo li kakvo kvalitetno rješenje unutar kluba, potom u Istri, a tek onda i šire.

U svakom slucaju, odlaskom Brcica ambicije Poreca ove sezone ne mijenjaju se i u Ligi za prvaka žele nastaviti jednako uspješnim putem kakvim su krocili kroz dosadašnji dio prvenstva, upustiti se u borbu za trece mjesto i moguci plasman u regionalnu SEHA ligu. (Kristijan KLARIC)

CIJELI TEKST U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter