Porečka Riviera i rabačka Girandella najbolji boutique hotel i resort u Hrvatskoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri su hotela porečke Valamar Riviere dobitnici prestižnih međunarodnih turističkih nagrada World Travel Awards i to u četiri kategorije. Već petu godinu zaredom porečki hotel Valamar Riviera s četiri zvjezdice proglašen je vodećim hrvatskim boutique hotelom, dok je rabački Valamar Girandella Resort s četiri i pet zvjezdica, iako tek otvoren ove godine, već nagrađen kao vodeći hrvatski resort. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik najbolji je u čak dvjema kategorijama - već četvrtu godinu zaredom vodeći je poslovni hotel, a četvrti put nosi i titulu vodećeg hotela u Hrvatskoj (nakon 2013., 2015. i 2016. godine).

- Osvajanje nagrade World Travel Awards već petu godinu zaredom najbolji je pokazatelj našeg neprestanog nastojanja da pružimo vrhunsku uslugu. Priznanje za vodeći boutique hotel u Hrvatskoj rezultat je kontinuiranog angažmana svih bivših i sadašnjih zaposlenika hotela Valamar Riviera te je velika motivacija cijelom timu da s izvrsnim radom nastavi i u nadolazećim godinama, izjavio je direktor hotela Valamar Riviera Marko Miš.

Njegova kolegica Karmela Višković, direktorica Valamar Girandella Resorta u Rapcu, kaže da je kudikamo veća čast ali i odgovornost kada takvu nagradu dobijete u prvoj godini poslovanja. "Valamar Riviera je ovogodišnjom investicijom pretvorila Rabac u vrhunsku odmorišnu destinaciju, što su i naši gosti i struka prepoznali kao iznimnu vrijednost. Ovo je nagrada svima nama koji neumorno radimo na pružanju vrhunske usluge i zadovoljstva gostiju", poručila je Višković.

World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 24. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Novine Wall Street Journal nazivaju je Oscarom industrije putovanja. (D. P.)


Podijeli: Facebook Twiter