Porecanke u Drugoj ligi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U zapadnoj skupini Druge stolnoteniske lige na jesen ce igrati dvije istarske momcadi te dvije ekipe. Naime, osim dosadašnjih drugoligaša, Poreca i umaškog Maestrala u muškoj te kaštelirskog Bambija u ženskoj ligi, u Drugoj ligi stolnotenisacica u novoj sezoni natjecat ce se i stolnotenisacice Poreca.
Naime, stolnotenisaci Poreca II i stolnotenisacice Poreca kao ovosezonski prvaci Trece stolnoteniske lige za PIG regiju te ekipa Bambija II, drugoplasirana u ženskoj konkurenciji u istoj ligi, stekli su pravo nastupa u kvalifikacijama za Drugu ligu. No, od kvalifikacija za Drugu ligu unaprijed je odustala momcad Poreca II te Bambija II buduci da u Drugoj ligi vec igraju prva momcad Poreca i prva ekipa Bambija.
Tako su kvalifikacije trebale igrati samo stolnotenisacice Poreca koje su na kraju, kao i Duga Resa te Urania iz Baške Vode izborile viši rang bez dodatnih kvalifikacija i to zato što je iz druge lige istupila ekipa Voloskog, a pulska Arena Ferro koja je kao treceplasirana u svojoj regionalnoj skupini Trece lige stekla pravo nastupa u kvalifikacija umjesto Bambija II odustala je, pak, od borbe za viši rang natjecanja.


Podijeli: Facebook Twiter