Porečanke predale krunu

NIŠTA OD OBRANE TITULE - Rene Sain, Marina Novosel, Martina Račić, Vedrana Jakšetić, Ivana Sučić i Marina Ćorić (M. MIJOŠEK)
NIŠTA OD OBRANE TITULE - Rene Sain, Marina Novosel, Martina Račić, Vedrana Jakšetić, Ivana Sučić i Marina Ćorić (M. MIJOŠEK)

Poreč - Mladost 0:3 (17:25,15:25, 24:26). Pokazalo se da je izostanak virozne Antonije Jozić bio prevelik hendikep koji je teško bio nadoknadiv u lovu na pobjedu i produženje nade. Na kraju su pobjednički ples ipak zasluženo otplesale igračice Mladosti

Četvrta utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske: Poreč - Mladost 0:3 (17:25, 15:25, 24:26) - 1-3. SRC Veli Jože. Gledatelja: 700. Suci: Milan Rajković i Bojan Brlas (oba Rijeka).

POREČ: Pahović 2, Sain (L), Zahirović (L), Novosel 2, Račić 17, Jakšetić 1, Makovac, Sučić,  Renko Ilić, Rogović, Sliško 1, Ćorić 6.

MLADOST: Bečić, Perić, Cvetnić, Mlinar 16, Božičević (L), Lukić 1, Božić 4, Vrbanc 3, Jurišić 6, Strunjak, Vugec 7.

Pobjedom u četvrtom susretu u srijedu u Poreču, odbojkašice Mladosti došle su do ukupnih 3-1 u pobjedama te su nakon godinu dana vratile naslov prvaka Hrvatske u Zagreb. U lijepoj atmosferi dobro ispunjenih tribina "Velog Jože", u tri su seta bile bolje od odbojkašica Poreča koje su napravile sve da obrane titulu, no jučer kao da je bio prisutan grč u njihovoj igri te sve skupa nije izgledalo onako kako su same željele. Pokazalo se da je izostanak virozne Antonije Jozić bio prevelik hendikep koji je teško bio nadoknadiv u lovu na pobjedu i produženje nade. Na kraju su pobjednički ples ipak zasluženo otplesale igračice Mladosti. Ostaje Porečankama žal što nisu iskoristile ono što im se nudilo u prvom susretu, nešto i u trećem u Zagrebu, dok su jučer bile blizu tek u trećem setu. No, ukupno gledajući sezonu, ispala je itekako dobra. Viceprvakinje su Hrvatske. (M. PILAT)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter