Porecanke na vrhu hrvatskog kuglanja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pocetak godine kakav bi samo poželjeti mogle ostvarile su kuglacice porecke Istre, u našem listu proglašene najboljom ekipom prošle godine, Marijana Liovic i Katja Oplanic. Na najvažnijem ovogodišnjem domacem pojedinacnom natjecanju, 21. prvenstvu Hrvatske, Marijana Liovic je osvojila svoj drugi naslov pojedinacne prvakinje Hrvatske, s obzirom da se prvom titulom okitila 2006. godine na prvenstvu u Splitu.

Liovic je na trodnevnom natjecanju održanom u Ozlju ostvarila pet pobjeda. U finalu je s trona skinula prošlogodišnju državnu prvakinju Josipu Dolibašic iz Mlake, ostvarivši u najvažnijem susretu prvenstva i svoj najbolji rezultat.

Od kuglacica poreckog kluba na prvenstvu je nastupila i Nataša Ravnic-Gašparini koja je ostala na korak do polufinala i bronce.



U istom vikendu, naime, porecki je klub dobio i kadetsku državnu viceprvakinju Katju Oplanic koja je na dvodnevnom 21. kadetskom prvenstvu Hrvatske održanom u Cakovcu i Varaždinu s ukupno srušenih 1056 cunjeva (534+522) osvojila srebrnu medalju, zaostavši za državnom prvakinjom Tamarom Sinkovic iz Zaboka za 19 "drva". (K. KLARIC)


Podijeli: Facebook Twiter