Porečani stopostotno

POTPISAO POBJEDU - Tim Thoss (M. MIJOŠEK)
POTPISAO POBJEDU - Tim Thoss (M. MIJOŠEK)

Utakmica 4. kola Premijer lige - lige za prvaka: Poreč - Gorica 21:20 (11:11). SRC "Veli Jože". Gledatelja 200. Suci: Dalibor Jurinović i Marko Mrvica.

POREČ: Car, Marić 3, Huljina, Perhat, Thoss 4, Gavrić, Perić 3 (2), Deak 4, Pribetić, Filipović, Perajica 4 (1), Medved, Rađaković, Mihaljević, Obranović 3.

GORICA: Lončar, Ceković1, Borić, Ferenčina 7, Laljek 5 (2), Krstanović 3, Barišić 1, Vladušić, Sladoljev, Goršeta, Bura, Pandža 2, Buhiniček 1.

Sedmerci: Poreč 4 (3), Gorica 2 (2). Isključenja: Poreč 6, Gorica 6 minuta.

Četvrtom pobjedom u isto toliko odigranih susreta, rukometaši Poreča nastavili su u utorak suvereno put kroz Premijer ligu - ligu za ostanak. Na meniju im je bila Gorica koja im je prije nešto više od dva mjeseca otkinula bod u Poreču i stala na žulj, pa je sinoćnja pobjeda bila ujedno i naplata tih dugova. Bili su protivnici i ovoga puta dostojan protivnik, držali čvrsto "egal" dobar dio susreta i na kraju odvukli sve skupa u neizvjesnu završnicu. Na ulasku u zadnju minutu imali su gosti ponovno bod u džepu pri rezultatu 20:20, a onda se ukazao Tim Thoss i u zadnjim trenucima susreta svojim četvrtim golom na utakmici potpisao pobjedu.

Pored ljevorukog bombardera u domaćim redovima istakli su se Deak i Perajica s po četiri pogotka, dok je sa suprotne strane standardno neugodan i efikasan bio Ferenčina.

Osokoljeni s četiri pobjede Porečani sad putuju u Vinkovce te se nadaju novim bodovima i ostanku na čelu kolone. (M. P.)


Podijeli: Facebook Twiter