Porecani na final fouru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rukometaši Poreca ocekivano su u cetvrtfinalu Kupa Hrvatske na gostovanju u ?urdenovcu na kraju uvjerljivim rezultatom pobijedili domaceg drugoligaša (treci rang natjecanja) AG Dinas i tako ispunili svoj ovosezonski cilj u ovom natjecanju plasiravši se treci puta u povijesti na završni turnir što ce se igrati 7. i 8. svibnja. 

?urdenovcani su dostojan otpor renomiranijem suparniku pružali prakticki cijelo prvo poluvrijeme, no Porecani su na odmor otišli s prednošcu od tri gola.

U drugom je poluvremenu potpuno do izražaja došla kvaliteta Porecana koji su s 3-2-1 promijenili obranu i više koristili 6-0 i 5-1, ali što je najvažnije cvršce su stali u obranu svojih vratiju. Raspucao se i David Milicevic koji je šest od svojih sedam golova postigao u drugom dijelu te su se gosti odlijepili na uvjerljiviju prednost i njihova pobjeda prakticki više nije dolazila u pitanje. Porecani su do 45. minute podignuli svoje vodstvo na 26:18, a do kraja utakmice otišli i na prednost vecu od 10 golova.

Dvorana Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera. Gledatelja 600. Suci: Cindric i Gonzurek (oba Osijek). Sedmerci: AG Dinas 4 (4), Porec 3 (3). Iskljucenja: AG Dinas 4, Porec 6 minuta.

AG DINAS
: Petrovic, Mikitisin, Rotim 3, Farkaš, Kragojevic 3, Orec, Novoselac, Klobucar, Štetic 1, Tomicic 5, Nekic 9 (4), Kufner, Kiš 3, Adžic, Brkanic. POREC: Sladoljev, Markö-Peruško, Tarabochia 3, Mataija 12 (3), Galijot 4, Perhat 1, Coric, Šimicic, Radakovic 3, Thoss 3, Milicevic 7, Gudic 2.


Podijeli: Facebook Twiter